WEDSTRIJD Baio Futsal Morlanwelz - Futsal Topsport Antwerpen  7 - 5  (3-2)

DATUM 10-04-2009  21:15

DOELPUNTEN 1’ Diogo (1-0), 3’ Bachar (1-1), 4’ Harram (1-2), 5’ Diogo (2-2), 9’ en 23’ Falasque (3-2 en 4-2), 25’ Diogo (5-2), 28’ Bachar (5-3), 29’ Hitou (5-4), 29’ Salhi (6-4), 35’ Falasque (7-4) en 37’ Hitou (7-5).

VERSLAG Dat leidersploeg Morlanwelz nog niet klaar is met Futsal Topsport Antwerpen (eventueel in de bekerfinale en de playoffs werd na deze nipte zege overduidelijk. In een schitterend vertoon liep de thuisploeg na de rust tot 5-2 uit. De bezoekers hadden even tijd nodig om zich te hergroeperen en ze stonden binnen de kortste tijd op 5-4. Met nog vijf minuten te gaan en een 7-4 op het bord miste kapitein Bachar een tienmeter. Toch milderde de jonge Hitou nog en werd het nog bijna 4 minuten heel erg spannend.